L’educació emocional – Servei Psicopedagògic municipal

Benvolgudes famílies,

 

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alella ens fan arribar aquesta informació sobre l’educació emocional. El Servei Psicopedagògic municipal ha elaborat uns materials molts interessants en aquesta línia.

Aquí teniu el missatge de la Sra. Teresa Vilaró, Regidora d’Educació:

 

Benvolguts i benvolgudes,

 

Tal i com us vam enunciar la setmana passada, i tenint en compte la situació actual, volem  posar al vostre abast, des d’un vessant preventiu, el servei psicopedagògic municipal oferint de forma setmanal un seguit de recomanacions orientades a les famílies amb fills i filles per tal de poder millorar el dia a dia en aquesta situació tan excepcional de confinament que estem vivim.

 

Són orientacions i suggeriments que setmanalment giren entorn a un tema. Aquesta setmana hem volgut fer èmfasi en l’educació emocional dels infants a casa.

 

Us adjuntem el text, i el link

http://www.alella.cat/ARXIUS/2020/salut/Segon_article_psicopedagoga_educacio_emocional.pdf

 

Recordar-vos que a través del servei  psicopedagògic municipal legal tren for sale in usa stretching of the s’ha habilitat  aquest email  alella.suportpsicopedagogic@gmail.com a on les famílies poden fer arribar les seves  necessitats, dubtes, neguits i propostes. Des del servei s’anirà donant resposta eyacular sin ereccion como perder barriga y ganar i suport telemàtic en la mesura que sigui possible tenint en compte la demanda generada.

 

Esperem que aquest recurs us pugui ser d’utilitat,

 

Salutacions,

 

Teresa Vilaró

Regidora d’Educació

 

 

 

Teresa Vilaró
Regidora d’Educació

Plaça de l’Ajuntament, 1 08328 Alella
Tel. 93 555 23 39 ext. 104

Deixa un comentari